Viewed 55 times 1 Answers
1 Answers

درود، ارتباطی به موسسه آموزشی نداره. پراسسینگ تایم ویزا مشخصه که البته الان نمیشه روش حساب کرد
2020-11-30 07:11:21

Similar Question:
#
#بیومتریک
#دانشگاه
#دانشگاه کنکوردیا
#ویزا
#بیومتریک

من دو ماه نامه پذیرش و بیومتریک رو دریافت کردم و الان میخواستم تست بیومتریک رو انجام بدم در صورت گرفتن ویزا میتونم وارد کانادا بشم ؟
2020-11-10 09:17:42 #Montreal [مهاجرت][بیومتریک ][ویزا][کانادا ] مهاجرت

سلام روز بخیر کسی میدونه معمولا بعد از اپلای برای دانشگاه کنکوردیا چند روز بعد جواب میدن؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

درود بر شما.چندتا سوال دارم میشه لطفا راهنماییم کنید؟بعداز پذیرش دانشگاه باید دپازیت رو پرداخت کنیم؟و وقتی برای انگشت نگاری رفتیم باید تمکن رو نشون بدیم؟

سلام روز بخیر کسی میدونه معمولا بعد از اپلای برای دانشگاه کنکوردیا چند روز بعد جواب میدن؟

داشتم دنبال محل های اطراف مترو میگشتم برای رسیدن به دانشگاه کنکوردیا میخواستم بدونم هم از ایستگاه lionel groulex و هم berry - uqam قابلیت تغییر خط از نارنجی به سبز رو داریم درسته؟ و این تغییر خط ها در روزهای شلوغ چقدر زمان آدم رو درگیر میکنه با توجه به مسافت دو ایستگاه منظورم اینکه که اگه مثلا خونه در مسیر در خط آبی باشه و بخوای دوبار خط عوض کنی به خط سبز و ایستگاه Guy concordia چقدر زمان میبره؟
2021-09-11 10:35:00 #Montreal [چقدر زمان میبره] مهاجرت

سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

وقت به خیر دانشجوی دکتری هستم و مدرس زبان و مترجم زبان انگلیسی سابقه کاری بیست و چهار سال دارم در زمینه تدریس و ترجمه اگر بخواهم به صورت استارت تاپ مهاجرت به کانادا داشته باشم برایم مقدور هست یا خیر ؟ در صورت امکان مهاجرت چه مراحلی را باید بگذرانم از راهنمایی شما سپاسگزارم
2021-08-29 13:25:00 #Montreal

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

ایا داشتن پذیرش از یکی از دانشگاهای کانادا در ۲۰۱۸ وبدلایلی بعد از یک سال deffer کردن فرد نتونسته تحصیل رو شروع کنه الان امتیازی برای اپلای مجدد ویا مهاجرت محسوب میشه ؟
2021-08-30 09:20:00 #Montreal

ببخشید کسی اطلاع داره بعد از گرفتن نامه ادمیشن میشه برا سربازی وثیقه گذاشت؟ و ضمنا چطوری میشه حین سربازی رفت آنکارا برا بیومتریک؟ بخصوص با توجه به اینکه باید دو هفته تو ترکیه موند.
2021-01-20 15:45:43 #Montreal مهاجرت[مهاجرت] [سربازی ] مهاجرت[آنکارا] مهاجرت[بیومتریک] مهاجرت

دوستان وقتتون بخیر.من پذیرش مک مستر گرفتم. میخواستم بدونم الان باید برای وقت انگشت نگاری و… چطور اقدام کنم و هزینش چقدر هستش کلا؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal